مقالات

تعمیرگاه گیربکس لکسوس

تعمیرگاه گیربکس لکسوس

تعمیرگاه گیربکس لکسوس ، خدمات متنوعی را به شما عزیزان ارائه می دهد. لکسوس از لوکس ترین و شناخته شده ترین برندهای خودروسازی در دنیا می باشد که مدل های مختلفی از آن وارد بازار شده و مورد توجه افراد قرار گرفته است. یکی از مشکلات رایجی که دارندگان لکسوس با آن مواجه هستند، تعمیر گیربکس می باشد. اگر خودرو شما مشکلی در گیربکس دارد، اولین اقدامی که باید انجام دهید این است که خودرو خود را حرکت ندهید، تا از صدمات بیشتر جلوگیری کنید. تعمیرگاه گیربکس لکسوس به شما کمک می کند تا مشکلات گیربکس خودروتان را با هزینه ای مناسب حل نمایید.

تاریخچه برند لکسوس

لکسوس یکی از برندهای جوان در صنعت خودروسازی به شمار می ‌آید که تا به امروز خودروهای لاکچری زیادی را طراحی و تولید کرده است. البته، لکسوس یک برند مستقل نیست. بلکه یکی از زیرمجموعه های کمپانی بزرگ خودروسازی ژاپنی یعنی تویوتا می باشد. این کمپانی به یکی از شناخته شده ترین کمپانی های خودروسازی تبدیل شده، بطوریکه در بیش از 70 کشور جهان شعبه دارد.
فعالیت شرکت خودروسازی لکسوس از سال 1983 آغاز شد. این کمپانی در سال 1989 اولین خودرو یعنی Lexus LS را به بازار ارائه داد. با ارائه این خودرو و موفقیت به دست آمده، این شرکت فعالیت خود را به‌ صورت جدی آغاز نمود.
همچنین مدل‌ های مختلف کوپه، سدان، شاسی بلند و کروکی را نیز به خط تولید خود اضافه کرد. امروزه این برند برای تمام علاقه ‌مندان خودرو شناخته ‌شده است و شاهد استفاده از مدل‌ های مختلف این خودرو در سطح جهان هستیم.

تعمیرگاه گیربکس لکسوس

محصولات لکسوس

محصولات تولیدی و محبوب برند لکسوس، شامل مدل ‌های سدان IS و HS در کلاس کامکپت، سری ‌های ES و GS در کلاس متوسط و سری ‌های بزرگ LS هستند. خودروهای شاسی بلند لکسوس نیز در انواع مختلف از ابعاد NX و RX در کلاس کراس ‌اور تا GX در سایز متوسط و LX در ابعاد بزرگ عرضه می‌ شوند.

مشکلات رایج گیربکس لکسوس

رایج ترین مشکلات گیربکس لکسوس عبارتند از:

– سطح پایین روغن : یکی از رایج ترین مسائلی که باعث می شود گیربکس هنگام تعویض دنده، خوب عمل نکند و یا دچار تکان و لغزش شود، کم بودن سطح روغن گیربکس می باشد. با افزایش سن خودرو، نشت مایع (روغن) گیربکس شایع تر می شود. این مشکل باید فورا بررسی شود. در صورت عیب یابی آن را رفع نمود.

– به مشام رسیدن بوی بد و سوختگی از گیربکس ‌ها

– روشن شدن چراغ مربوط به گیربکس خودرو

– به گوش رسیدن صداهای ناخوشایند از خودرو : این صداها ناشی از یاتاقان های فرسوده و اجزای چرخان گیربکس می باشند که به صورت صدای غر زدن، ناله و غرش در هنگام حرکت شنیده می شوند.

– لغزش در هنگام حرکت

– عدم پاسخ از چرخ دنده های خاص

– گاز هرز خوردن : کمبود روغن، نرسیدن روغن کافی به پشت کاسه کلاچ ها، فرسایش و استهلاک صفحه کلاچ از جمله مواردی هستند که باعث گاز هرز خوردن خودرو می شوند.

– کاهش چشمگیر شتاب خودرو

– مشکلات مربوط به کشیده شدن کلاچ

– گرمای زیاد گیربگس : در مواقعی که سطح روغن گیربکس بیش از حد زیاد یا کم باشد، این اتفاق می افتد. البته در زمان حمل بار زیاد (بیش از ظرفیت بکسل گیربکس) نیز این حالت ایجاد می شود.

– لغزش دنده و یا سخت عوض شدن آن

– ضربه زدن موقع تعویض دنده

– تقه زدن گیربکس : این مشکل به دلایلی مانند ایرادات برقی، مناسب نبودن فشار روغن، خرابی یا پارگی دسته موتورهای گیربکس و … به وجود می آید.

– سنگ زنی و تکان دادن

– زوزه کشیدن گیربکس

البته دقت داشته باشید که برخی از این مشکلات می توانند ناشی از بخش های دیگر نیز باشند. به همین دلیل با مشاهده هر یک از این مشکلات، خودرو خود را به تعمیرگاه گیربکس لکسوس نشان دهید. این مجموعه پس از بررسی های لازم، اقدامات مربوط به گیربکس لکسوس را انجام می دهد.

تعمیرگاه گیربکس لکسوس

علائم خرابی گیربکس لکسوس

از علائم و نشانه های خرابی گیربکس لکسوس می توان روغن ریزی در ناحیه گیربکس، روشن شدن چراغ چک و خطا دادن، تاخیر در تعویض دنده به علت نشت روغن، لغزش شدید یا خفیف هنگام حرکت و کاهش شتاب خودرو را نام برد.
همچنین پایین آمدن قدرت و توان خودرو، کم بودن یا نبودن روغن گیربکس، شنیدن صدای ناله مانند زوزه از قسمت گیربکس، احساس بوی سوختگی و حالت اضطراری گیربکس لکسوس مانند گیر کردن در دنده 2 و 3 از دیگر علائم خرابی گیربکس لکسوس می باشند.

تعمیر گیربکس لکسوس

گیربکس استفاده شده در لکسوس از نوع اتوماتیک می باشد. در گیربکس اتوماتیک، گشتاور موتور از طریق جریان روغن به گیربکس انتقال پیدا می کند. همچنین ساختار این گیربکس، هیدروالکترومکانیکی می باشد. به همین دلیل نسبت به خودروهایی با دنده دستی، به دقت و حساسیت بیشتری نیاز دارد.
دارندگان لکسوس در صورت وجود مشکل، خطاهای گیربکس را جدی /رفته و در اوین فرصت به تعمیرگاه گیربکس لکسوس مراجعه نمایند. زیرا رانندگی با گیربکس معیوب، باعث گسترش خرابی در سایر قطعات می شود. در نتیجه هزینه و زمان تعمیرات آن را چندین برابر می کند. پس برای جلوگیری از این احتمال باید موارد زیر را انجام دهید:

1- روغن گیربکس را در زمانبندی و کیلومتر تعیین شده، تعویض کنید.

2- خودروهای اتوماتیک سیستم برق پیچیده ‌‌تری نسبت به سایر خودروها دارند. ترجیحا از وسایل برقی اضافه مانند چراغ زنون، آمپلی فایر، دزدگیر متفرقه و … استفاده نکنید.

3- گیربکس اتوماتیک، سنسورها و مدارهای الکترونیکی حساسی دارد. به همین دلیل موتورشویی برای آنها توصیه نمی ‌شود.

تعمیرگاه گیربکس لکسوس

با توجه به مشکلات عمده گیربکس لکسوس، شرایطی پیش می آید که دارندگان خودرو لکسوس باید آن را به تعمیرگاه گیربکس لکسوس نشان دهند.
توجه داشته باشید که هر تعمیرگاهی برای انجام خدمات مربوط به گیربکس لکسوس مطمئن نیست و شما باید انتخاب درستی داشته باشید. زیرا اگر تعمیرات به درستی انجام نشوند، مشکلات بیشتری برای قطعات خودرو به وجود می آید. در نتیجه شما باید وقت و هزینه بیشتری برای برطرف کردن این مشکلات بپردازید.
از خدمات تعمیرگاه گیربکس لکسوس می توان به سرویس دوره ای، تعمیر گیربکس لکسوس، بازدید فنی جهت تعمیر گیربکس، تعویض قطعات آن، تعویض روغن و فیلتر، تعمیر سیستم برقی گیربکس، تعمیر و سرویس توربین و ساعت گیربکس و … اشاره نمود. تعمیرگاه گیربکس لکسوس دارای تیمی مجرب و کار بلد می باشد که در زمینه تعمیر خودرو تخصص دارند.

 

توصیه متخصصان تعمیرگاه گیربکس لکسوس

نسبت به سرویس های دوره ای حساس باشید. زیرا این کار به سالم ماندن و عملکرد خوب گیربکس کمک می کند. در نتیجه نیاز نیست هزینه زیادی را در جهت تعمیر گیربکس لکسوس خود بردازید. بنابراین در مدت زمان های مشخص، خودرو خود را به تعمیرگاه گیربکس لکسوس نشان دهید تا کارشناسان بررسی های لازم را انجام دهند. در صورت وجود مشکل، نسبت به برطرف کردن آن هر چه زودتر اقدام کنند.
برای افزایش طول عمر گیربکس لکسوس می توانید روغن گیربکس را به موقع تعویض نمایید. همچنین فیلتر یا صافی گیربکس را نیز تعویض کنید. برای تعویض دنده از R به D، ایست کامل نمایید. در غیر این صورت باید به تعمیرگاه گیربکس لکسوس مراجعه کنید. برای فعال کردن سیستم چهارچرخ ایست کامل کرده و خودرو را در حالت N قرار دهید. پس از فعال کردن، شروع به حرکت نمایید.

تعمیرگاه گیربکس لکسوس

هزینه تعمیر گیربکس لکسوس

هزینه تعمیر گیربکس لکسوس با توجه به این که در تهیه قطعات آن مشکلی وجود نداشته باشد، زیاد نخواهد بود. فاکتورهای مختلفی مانند نوع گیربکس، علت خرابی، مدل خودرو لکسوس، نو یا دسته دوم بودن قطعات، مدت زمان تعمیر یا تعویض، مهارت تعمیرکار و … بر روی هزینه تعمیر یا تعویض گیربکس لکسوس موثر می باشند.

سوالات متداول

1- چه زمانی گیربکس لکسوس باید تعمیر شود؟

علائم زیادی برای خرابی گیربکس لکسوس وجود دارد. لرزش خودرو پس از حرکت کردن از علائم ایجاد مشکل در گیربکس لکسوس است. زمانی که احساس کردید روغن گیربکس باید تعویض شود، هر چه سریع تر آن را به تعمیرگاه ببرید.

2- چرا گیربکس لکسوس گاز هرز می‌ خورد؟

علت اصلی گاز هرز مشکل در کلاچ خودرو می باشد. این خرابی به علت کم بودن و یا نرسیدن روغن کافی پشت کاسه کلاچ ‌ها، فرسودگی و مستهلک شدن صفحه کلاچ‌ ها به وجود می ‌آید.

3- علت تقه زدن گیربکس لکسوس چیست؟

علت اصلی تقه زدن گیربکس لکسوس می‌ تواند ناشی از ایراد برقی در خودرو باشد. همچنین میزان نبودن فشار روغن گیربکس که ناشی از ایراد در ساعت است، هم بی تاثیر نیست.

4- هزینه تعمیر گیربکس لکسوس چقدر است؟

هزینه تعمیر گیربکس لکسوس با توجه به این که در تهیه قطعات آن مشکلی وجود نداشته باشد، زیاد نخواهد بود. فاکتورهای مختلفی مانند نوع گیربکس، علت خرابی، مدل خودرو لکسوس، نو یا دسته دوم بودن قطعات، مدت زمان تعمیر یا تعویض، مهارت تعمیرکار و … بر روی هزینه تعمیر یا تعویض گیربکس لکسوس موثر می باشند.

بازگشت بە لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − هفده =